Nu börjar ditt nya liv


I samtalet hos mig blir du lyssnad på utan dömande. Du får möjlighet att dela dina tankar, känslor och upplevelser. Jag möter dig där du är. Utifrån det jobbar vi sedan tillsammans för att du ska finna din balans i livet eller våga ta tag i det som är jobbigt. Det kan vara en jobbig livssituation, att hantera sorg, går igenom en kris eller vill ha stöd i sin personliga utveckling.
Att gå i samtalsterapi innebär att man genom samtal får stöd och hjälp med ett problem man har eller något som man lider av. Man kan även gå i samtalsterapi för att få hjälp med att bättre förstå sig själv, för att få stöd i sin personliga utveckling eller för att komma tillrätta med en jobbig livssituation. Oavsett vilken anledning som man söker sig till samtalsterapi, går det generellt att säga att målet med samtalsterapi är att du som individ ska kunna må bättre. Det är viktigt att komma ihåg att en samtalsterapeut inte själv kan lösa de problem som du har. Samtalsterapin fungerar genom att du och terapeuten samarbetar och tillsammans hittar lösningar på problem.

Jag förbinder mig att arbeta under tystnadsplikt. Att vara diplomerad och inte legitimerad av Socialstyrelsen innebär att jag inte arbetar med psykiska diagnoser. Jag arbetar inte med att sätta diagnoser eller att behandla svårare psykiska besvär. Är du under läkarbehandling eller medicinering - rådgör alltid med din läkare först. Jag går i regelbunden handledning för din trygghet som klient och jag har F-skattsedel.